Kam mums Jūsų gerbiamųjų OMEGA-3 reikia?!

OMEGA-3 riebalų rūgštys yra bene vienos esminių ir pagrindinių maistinių medžiagų, kurias rekomenduoju daugumai, išanalizavęs jų esamus valgymo įpročius.

Naujausi tyrimai parodė, kad EPR ir DHR ( šių riebalų rūgščių kiekio privalote dairytis ant žuvų taukų papildų pakuočių) vartojimas:
💥sumažina ūmaus miokardo riziką(MI) 35%.
☄️sumažina kardiovaskulinių ligų riziką net 9%.
⚡️kiekvienas papildomas 1000mg EPR+DHR sumažina šia riziką dar daugiau!
🌪⬇️ 5.8% kardiovaskulinių ligų riziką.
🔥⬇️ 9% MI riziką.

Gal vis dėl to kažką adaptuoti iš viduržemio jūros dietos mes galėtume!

Kokie EPR/DHR šaltiniai?🤷🤷🤷🤷

Tiesa, kad dalį reikiamo EPR/DHR kiekio galime gauti vartodami sėklas, ypač linų sėmenis! Bet dėl mažos apimties ALA riebalų r. konversijos į EPR ir DHR to gali būti negana.

Išeitis -> riebios žuvys! Jos yra pagrindiu EPR/DHR šaltiniu jūsų smegenims, kepenims, regai ir visiems kitiems organams!

Gaukite 1000mg EPR/DHR:
1) vartodami daugiau riebiųjų žuvų
2) vartodami Omega-3 r.r. papildus
3) įtraukdami į savo racioną augalinės kilmės produktus bei tuos praturtintus Omega riebalų rūgštimis.